neděle 14. dubna 2013


Děvčátko od D. Koomson

Anotace: Kamryn je se svým životem dávno smířená. Ví, že je osamělá, že by mohla shodit pár kilo…, ale proč by to dělala, že? Uvědomuje si, že za své štěstí nese odpovědnost pouze ona sama, a tak žije pro svou profesi a urputně pracuje na kariéře. Smířila se s představou, že do smrti zůstane „singl“, po dětech nikdy netoužila. Spoléhá na úzký okruh svých přátel a hraje s kartami, které jí dal život do rukou. Před pár lety byla sice zasnoubená, ale pak se všechno jaksi zvrtlo. Sladké představy o báječném manželství ukončila nepochopitelná zrada nejlepší kamarádky Adele, která se vyspala s jejím snoubencem. Byl to pochopitelně i konec jejich přátelství, na druhou stranu i něco začalo: nový život, Adele otěhotněla. Zdrcená Kamryn přísahá, že až do smrti nechce nikoho z nich vidět. Uplynulo pár let a Kamryn dostala dopis…

Adéla – impulzivní srdečná dívka, která život bere s láskou a humorem děj se co děj. Děvče , které si našlo cestu do srdce naší Kamryn .

Kamryn- Holka co si prožila peklo, uzavřená, zraněná avšak srdečná. Její život je nalinkovaný pevnými zásadami a nehodlá ho za žádných okolností měnit. Ale jednoho dne na své narozeniny otevře bezmyšlenkovitě dopis, co vyhlíží jako blahopřání A ten jí změní celý život…. Jaké vzpomínky budou plavat na povrch? Co všechno se dozví během pár dní a jak se se svým osudem vypořádá? Zvládne to?

Další postavy jsou tu také, ale to bych házela jeden spoiler za druhým, proto nechám vás zjišťovat, kdo další zasáhne, nebo zasáhl do života těchto dvou úchvatných dam….

Nádherně napsaný příběh. V začátcích vám běhá mráz po zádech a do očí se derou slzy. Je to fakt možný? Ten život je tak ….

Kniha je napsaná, tak že říct mi někdo, že je skutečný ani bych se nedivila. City a boj s tím co člověku přichystá osud. Jak autorka popisuje jednotlivé charakterové rysy aktérů. Prostě rozhodně stojí za přečtení!!!!! 



Žádné komentáře:

Okomentovat