středa 2. července 2014

Blogger TAG po druhé

Blogger TAG #2

Tak máme tu druhou nominaci do Blogger tagu. Jelikož jsem první body již splnila, (můžete se kouknout tady) tak se pustím rovnou do odpovědí ;) Nominaci jsem dostala od Nick´s World of books a to tyto….


1)    Máš nějakou obílenou knihu nebo sérii, která se ti tak moc líbila, že bys ji nevyměnila za nic na světě?

Za nic na světě bych nevyměnila Sérii o Dextrovi a nebo cokoliv od Kinga… Měnila jsem knihu jen jednou a i to s těžkým srdcem ;)

2)    Kdybys naopak měla jmenovat knihu nebo knižní sérii, která se ti opravdu nelíbila a klidně bys ji nechala někde ležet, abys ji už nemusela nikdy vidět, která by to bylo? (s tím odložením samozřejmě to neber doslova, jenom si to představ.)

No v poslední době kniha V pasti… to byl fail… Anebo Den co den, tu jsem ani nedočetla, absolutně šla mimo mě….

3)    Jsi schopná číst si i ve škole pod lavicí při hodině?

Háááá tohle je otázka za všechny prachy :D Když jsem ještě (v minulém století :D ) chodila do školy, tak jsem neustále ukecávala kantory, aby mi knihu vrátili, protože je z knihovny. Po xxx zabavení se tím již ani neobtěžovali ;)

4)    Kterého svého oblíbeného knižních hrdinů - nebo jich může být i více - by sis klidně vzala za manžela?

Kdybych řekla Dexter, budu hodně divná? :D Možná chováním k Sanse, Tyrion…. (Jop jsem divná :D )

5)    Je nějaká knižní postava, která ti opravdu lezla na nervy?

Úplně maximálně nejvíc Joffrey!!!!!!!!!!!!!!

6)    Kdyby ses plavila na dlouhé cestě lodí a přes palubu by do rozbouřeného moře spadl Percy Jackson a Čtyřka (Divergence) a ty bys měla možnost zachránit jenom jednoho, pro kterého by ses rozhodla?

Ups nečetla jsem ani jednu z těchto sérií… Takže by mi to bylo volný…. (Ne ukamenování neberu ;) )

7)    Připomněla ti někdy nějaká postava z jakékoli knihy někoho velmi známého, koho zná většina lidí na světě? (Např. nějakou herečku/herce, zpěváka/zpěvačku nebo tak.)

Nope, mé představy jsou jen mé a ne „napodobené“ skutečnými ;)

8)    Kdyby ses mohla setkat s jedním svým oblíbených spisovatelem/spisovatelkou, se kterou/kterým by ses nejraději potkala?

Určitě T. Zářecký… Rozhodně bych ráda vydolovala ty zatím nevydané knihy co už nějakou dobu má a snaží se je udat nakladatelům ;)

9)    Kdyby ses měla rozhodnout jako Triss v Divergenci, do jaké frakce půjdeš, kterou by sis vybrala?

He? Mno až si knihu přečtu tak možná odpovím dodatečně J

10)                     Máš raději knihy v elektronické podobě nebo klasické pevné knihy, které můžeš vzít do rukou?

Jako klasický knihomol musím říct, že klasické malilinko víc.(Palmknihy mi ukamenují J ) Ale teď čtu Terror a nedovedeš si představit jak moc by sem ocenila v e-podobě :D  Jinak mi jde hlavně o knihu ať již v takové či oné podobě a čtečka nesporně má své klady takže ve výsledku půl na půl….



Jinak za nominaci děkuji a bod nominovat ostatní necháme spát. Jelikož mám pocit, že již snad každý nominovaný byl (doufám, že neurazím případné nenominované). 

Žádné komentáře:

Okomentovat